Godis och tidning

(null)

(null)

17 dagar kvar i karantän... 
2
Natalia Richardson

Hej
Hur är det i USA med detta hemska virus?
Kan du berätta vad som händer vad dom säjer i radio tv. Som vi i sverge inte få se höra.

Svar: Hej Natalia,
Vad kul att du hittade hit! Ledsen för mig sena svar.
Här i USA får du väldigt olika rapporteringar beroende på vilket nyhetskanal du tittar på... Men likaväl som det är superviktigt att få kontroll på virus epidemin (USA är ett enormt land och tätbefolkat) så är det väldigt viktigt att ha igång industrier och konsumtionen för dess ekonomi. Svår balans. Sverige tror jag har möjlighet till en medelväg. USA togs beslutet att ha ”Stay home order” och stänga allt som inte har det allra nödvändigaste varor för vardagen att stänga, likväl som alla allmänna parker etc inte är tillåtna att besöka. Det slår mycket hårt mot privata som företagsekonomier. Därför är det viktigt få bukt på spridningen för att så snart som möjligt öppna upp igen. Vilket kan isig få en spridning igen... vi får se i snar framtid hur resultatet av beslut tagna blir!
Sarah

CK

Hej, saknar dina uppdateringar.
Vill göra en copy paste på ditt liv även om jag är 40+ men tre tonårsbarn. Hittade din blogg första gången vi var i Florida för några år sedan. Sen har jag fortsatt att smyga in och låtsas att jag också bor i Florida. :)
Vi har rest runt i olika delar av Florida men gillar ju västkusten mest. Vi var över på höstlovet och halloween och var tyungen att boka av vårt hotell i siesta key på grund av att rummet saknade extrasäng, så efter många om och men hamnade vi på ett nybyggt hotell (gillar inte standarden på hotell i florida dock, med gamla ac lukter) en bra bit från havet.
Hahahah uppe vid UTC Mallen!! HUR BRA SOM HELST! och billigt. så gjorde vi utflykter till olika stränder, en dag upp till St pete till och med men jag har fastnat för Ana maria, där bor vi nog nästa gång om vi inte återkommer till det området vi bodde på en hel vecka i Lakewood. Tog ju bara 15 minuter med bilen till havet.

Hoppas vi kan fortsätta resa "efter" corona.
kram!

Svar: Hej, åh tack för ditt meddelande!! Ledsen för sent svar!!
Blir glad att höra att du gillar min lilla blogg. Jag borde göra mer uppdatering men det har tyvärr gått på halvfart minst sagt det senaste.
Vi är lyckligt lottade att kunna bo här. Samtidigt som jag älskar Sverige och lämnats tillbaka då och då. Speciellt under högtider och födelsedagar...
Ska förbättra mina uppdateringar.
Kram!
Sarah