Uppdatering

En uppdatering från Dahlstens hem i Florida: sedan två dagar är familjens chef (jag såklart 😜) förkyld. Tråkigt är det. Och som vanligt alltid dålig tajming. Imorogn ska jag iväg till östkusten för team möte över natt. Och igår var det halloween. Som en zombie i vardagskläder kom jag till Oscars skola för att hjälpa till på klassens halloween fest. Sötaste Oscar i Luigi (Nintendo) kostym. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sedan hem - jobba och däcka i sängen. John tog barnen ut på "trick or treat" i kvarteret. Väldigt lyckat tydligen. Grannen är brandman och tog hela brandbilen med syrener i full gång och lät barnen få godis och sitta bak på för foto. Själv var jag i sängen och hade ställt en skål med godis utanför dörren för kvarterets barn att förse sig själva.
(null)

Dagens foto:
(null)

Snytpapper, vatten, kaffe, medicin, rester av en rostmacka... och hundögon vid sängkanten. Som jag sagt tidigare: tacksam att jag jobbar hemifrån. Ligga i sängen med datorn funkar. Måste packa en övernattsväska för teammötet imorgon också. Ser inte fram emot att sitta i bilen 4 timmar till Fort Lauderdale. Men blir ju trevligt att träffa kollegorna såklart. Hörs senare! Nu ska jag power vila.