Sandskulpturer!

Julmusik-och dekorationer är i full gång, och vi åker iväg till Siesta Key Beach och kollar in sandskulpturfestival - kontraster i livet gör allt mer intressant! Men åhhh vad imponerade vi alla var över dessa sandskulturer! Väldigt glad att vi kom iväg. Vi hade alla olika skulpturer vi tyckte bäst om :-)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
Snacka om sandslott... 
(null)
(null)
(null)

Väldigt intressant att få lyssna på hur konstnärerna gör för att bygga dessa sandskapelser: mycket vatten krävs. Och de sprayar med fukt hela tiden. Jättekul att barn och vuxna kunde få testa och skapa sin egen sandskulptur. Oscar stog i drygt 20 minuter och karvade på sin figur
(null)
(null)
(null)
Många skulpturer var väldigt fyndiga. Hade några gånger hjärtat i halsgropen att Oscar skulle råka snubbla och ramla rätt in i en sandskulptur! Han har liksom förmågan att snubbla stående, haha. Men som tur var radade vi inget ;-) Så glad att vi kom iväg till stranden. Siesta Key: rankad USAs bästa strand.
(null)
1
Heidi

Hej!

Jag hittade din blogg förra veckan och tycker det är spännande att följa er. Vi ska själva flytta till USA, NY i januari så det är kul att följa ert liv i USA.
Jag har en dum fråga, vaccinerade ni era barn innan flytten till USA? om ja, mot vad? :)

Svar: Hej Heidi
Vad kul att du hittat min blogg! Vad spännande att ni ska flytt till USA!! Det gör ni helt rätt i - oavsett hur kort eller länge ni stannar så är det en fantastiskt erfarenhet.
Gällande barnen så vad jag kommer ihåg så gjorde vi inget extra med barnens vaccinationer innan vi flyttade. Men ta med medical records från Sverige och visa den barndoktorn i kommer gå till i NY - det är lite andra vaccinationsprogram här så de kommer rekommendera om barnen behöver något. Tror vaccin mot hepatit B är obligatoriskt. Kan vara olika i delstaterna också. Lycka till med flytt!!
Sarah