Mitt-i-veckan groove

(null)

Sandskulpturer!

Julmusik-och dekorationer är i full gång, och vi åker iväg till Siesta Key Beach och kollar in sandskulpturfestival - kontraster i livet gör allt mer intressant! Men åhhh vad imponerade vi alla var över dessa sandskulturer! Väldigt glad att vi kom iväg. Vi hade alla olika skulpturer vi tyckte bäst om :-)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
Snacka om sandslott... 
(null)
(null)
(null)

Väldigt intressant att få lyssna på hur konstnärerna gör för att bygga dessa sandskapelser: mycket vatten krävs. Och de sprayar med fukt hela tiden. Jättekul att barn och vuxna kunde få testa och skapa sin egen sandskulptur. Oscar stog i drygt 20 minuter och karvade på sin figur
(null)
(null)
(null)
Många skulpturer var väldigt fyndiga. Hade några gånger hjärtat i halsgropen att Oscar skulle råka snubbla och ramla rätt in i en sandskulptur! Han har liksom förmågan att snubbla stående, haha. Men som tur var radade vi inget ;-) Så glad att vi kom iväg till stranden. Siesta Key: rankad USAs bästa strand.
(null)
1

Fredagen är här

Solen lyser och det är ännu en härligt dag i Florida, såväl inifrån buren som utanför ;-)

(null)

(null)

(null)

En sockerkaka med chokladglasyr är bakad, och jag jobbar det sista innan det är helg. Snart kommer barnvakten och då ska vi på bio. Hej så länge!
(null)
(null)