Lördags morgon

Det är ovanligt kallt i Florida nu. Nere mot nollan på tidig morgon. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag sluter mig för det är kallt och Florida är inte roligt när det är kallt. Får försöka komma på vad vi ska göra... Vad jag måste göra nu på morgonen är att handla. Barnen får vara hos grannen så länge, annars är det bara extra gnäll och tråkigt. Dessutom behöver jag lite egentid att strosa. Ni som har barn vet lyckan att gå på ”ICA Maxi” själv utan barn, haha!3
Gita Holmgren

Hej! Jag ska åka till Florida i April och håller på att göra research om Florida och råkade hamna på din blogg. Har hittat en del men inte pratat med någon som bor i Florida. Vad bör man se /göra. Vi har bara ca 9 dgr i Florida. Har du några roliga tips på vad vi MÅSTE se/göra?
Jag vill gärna åka runt lite och tex inte landa "bara" som ex i Key West även om man såklart vill se KW.
Vore jättekul om du orkar svara. Försökte se om du har Instagram men hittade inget o ev följa.

Mvh Gita Holmgren

Svar: Hej Gita, Kul att du hittade till min blogg! April är en fantastisk tid i Florida.

Vi bor på Floridas västkust (söder om Tampa) så mina referenser och sevärdheter är runt oss.

Men generellt skulle jag rekommendera
Airboat (se alligatorer från vattnet), besöka någon fin State Park som har något upplevelse att se (exempelvis Three Sisters Springs vid Crystal Rivers - se manatees).

Jag rekommenderar Sarasota, en fin stad vid vattnet. Olearys vid vattnet är riktigt fint, live musik varje dag. Siesta Beach här i Sarasota har röstats till USAs finaste strand flera gånger om. AnnaMaria Island här på västkusten är väldigt speciellt, har en karibisk vibe.

Jag är säker på att du har en bra lista på saker att göra. Ha en fantastisk semester!
Sarah

Moa Örnberg

Vad kul att ni vågade ta steget till ett främmande liv! Heja!

Svar: Tack! :-)
Sarah

MADDISENJ.SE

Så kul att läsa din blogg. Jag och min familj ska åka till Florida i mitten av februari så då hoppas vi på lite varmare väder :) Vi ska bo en vecka på västkusten på Fort Myers Beach och en vecka strax utanför Fort Lauderdale.

Känner verkligen igen den där känslan av att få "egentid" och åka och handla utan barn :P

Svar: Hej! Tack gör att du tittat in på min blogg! Jag tycker ni gör helt rätt som spenderar tid både på Floridas väst och östkust. Du kommer antagligen märka skillnad, vilket är intressant! Västkusten är mer avslappnad skulle jag säga. Ha en underbar semester!
Sarah