Värsta natten - fin dag

Matförgiftad från något jag åt igår kväll, så kräktes inatt. Dessutom har jag en inflammation i en tand och värsta tandvärken blossat upp! Kan säga att natten till lördag var den värsta på länge. Lustigt hur jag i fredags skrev och hoppades på en frisk helg och hitta på roliga saker med barnen... Ska man skratta eller gråta? Men tack vare värktabletter kan jag stå ut. Fick tagit barnen till Bradenton downtown i förmiddags. På ren vilja för att ta oss från huset. Båtevent så massa roligt att se på. Två timmar klarade jag, sen började tabletterna sluta värka och vi fick skynda oss hem. Suck.


4
Kitte

Stackars dig Sarah😟

Svar: Tack Kitte. Usch jobbigt är det. Hoppas fixa en lösning på tanden på måndag...
Sarah

Paps

Trevligt folkvimmel. Krya på dig. Blir skönt att bli av med tanden🙏

Svar: Tack pappa, ja nu är den ute tillslut!
Sarah

Amanda

Har följt dig ett tag med anledning av att jag och min familj ska flytta till USA nästa år. Mina barn är 5 och 7 år. Undrar hur lång tid det tog innan dina barn kände sig bekväma med engelskan i skolan, hur de pratar nu efter 4 år och ifall du har några tips för att få barnen att vänja sig vid ett nytt språk? Tacksam för svar

Svar: Hej! Vad glad jag blir att du har hittat till min blogg. Vi flyttade ju till USA när barnen var bara 1 och 3 år, så engelskan har liksom de växt upp med. Men barn anpassar sig ju otroligt snabbt, lär sig nytt språk och tar upp saker snabbare än vi vuxna. Jag skulle absolut inte vara orolig, men såklart stötta dem extra när de börjar skolan, prata med deras fröken innan så hon kan hjälpa till så mycket det går. Första halvåret kanske kan vara lite kämpigt, men sen har de engelskan flytande mer eller mindre. Lycka till!
Sarah

Christina

Kul att få ta del av din vardag i USA! Läste att det löste sig med tanken, skönt.

Svar: Tack! Ja en tand mindre men det funkar bra. ;-)
Sarah