Ny helg!

Sorry för helt tyst här i veckan. Jag mår bra igen och vardagen öser på. Nu är det dessutom helg igen. Men först jobb. Två datorer haha. Behöver komma åt olika program.


Igår kväll fixade vi lite inför Alla hjärtans Dag i skolan. Alla barn ska ha med sig ett kort till varje klasskamrat. I år köpte jag små billiga godispåsar med några godisar i som barnen får skriva sina kompiskort med. Fröknarna får även de en liten uppskattning. Jag verkligen ogillar kommersen med alla dessa olika dagar, men är det någon jag vill ge en uppskattning till så är det barnens fröknar.

Veras fröken får en ansiktsmask och choklad. Oscars fröken får en kaffemugg. Passar deras olika personligheter tyckte vi.

Igår tyckte Vera att vi ska ha en ”appreciations chart” här hemma.  Vad jag tycker är märkligast är att jag inte får mer uppskattning med allt jag gör! Haha...

Åh, jag glömde! Jag är så taggad för att kolla vinter OS! Jag veeet, det är otippat, kanske har det att göra att vi bor i Florida och jag liksom saknar fina snöiga backar mm. Men jag tycker det ska bli så kul att kolla på detta. Jag fastnade i nästan två timmar härom dagen och kollade på slalomträningar och därefter isdans. Väldigt kul. Ikväll kl 20 visas invigningen här. DET ska vi se! Trevlig fredag!