På benen igen!

Hurra! På benen igen idag! Lämnat barnen på skolan och sedan direkt till affären för att handla vad som fattas hemma. Halsduk på i Florida. 


Till Walmart. Hatkärlek till den butiken. Som en sämre Ica Maxi. Man kan hitta allt man behöver under samma tak. Inklusive vin och möbler. För mig och inte orkar springa till fem olika butiker är det det bästa i vardagen.


Mer vitaminer till familjen. Går i perioder för mig hur noga jag är att äta vitaminer. Men i längden tror jag ändå det är bra, alltså att inte trycka i sig en viss produkt varje dag. Men nu kör vi igen.

Hämtade ut min antibiotika påvägen hem. Så detta gillar jag absolut med USA: drive in servicen överallt. Vare sig det gäller mat, kemtvätt, medicin, bankärenden... drive thru. Perfekt.


Så jag kände mig igår kväll mycket bättre, utan att ha börjat min antibiotikakur (för deras datasystem på apoteket var nere så kunde inte få tag på tabletterna) Men plockade ut dom ändå idag... bra att ha. Jajag vet att man inte ska medicinera sig själv med jag känner min hals, och får jag nästa gång halsfluss så slipper jag vänta en timma hos doktorn. 

Hem och sätta igång en tvätt, städa, öppna dörrar för frisk luft genom huset. 

Typiskt mig, har jag legat som en grönsak i sängen i tre dagar har jag liksom extra energi. Han även baka en liten sats muffins för barnen efter skolan. Nu ska jag snart sätta mig med datorn igen och jobba.


Ha en bra onsdag!

1
Robin

Bekvämt med drive in men inte särskilt miljövänligt.!

Svar: Nej det är sant. Då har jag inte ens nämt skräckexempel på timlånga tomgångskörning när föräldrar väntar i bilarna utanför skolan för att hämta upp sina barn.
Sarah