Livet

Visst kan livet vara märkligt? Stora och små funderingar cirkulerar ständigt i huvudet, upplevelser och människor man möter i livet som påverkar en och som man i sin tur påverkar på ett eller annat sätt tillbaka. Ena stunder är allt lugnt, andra stunden känns det som allt sker på en gång.

John reste igår till Sverige för 5 veckors (!) jobb för svenska försvaret. Vara själv med barnen i ett land utan familj eller släkt i närheten känns lite skrämmande måste jag erkänna. Men inget som jag inte fixar såklart. Dessutom har vi ett otroligt stort nät av vänner runt oss som alla hjälper till om något skulle behövas. MEN! Så samma dag som John reser får jag ett jobberbjudande! Är inte livet märkligt? Jag var på intervju för detta jobbet i början av våren och var väldigt intresserad. Dock skulle vi till Sverige hela sommaren och de kunde såklart inte garantera att tjänsten fanns kvar till hösten. Men med andra intervjun igår och jag kommer börja jobba om två veckor! Så glad! Deltidsjobb hemma är perfekt. Customer Service Representative för ett danskt leasingbolag som har avtal över hela världen, men med säte i Florida. Detta firande jag själv med att åka till stranden idag. Hejja mig!

När jag kom hem väntade denna vackra bukett från min mor och far. Tack!1

Lunch, sylt och hårklippning

Lunch med sötaste pojken idag.


Hem och fixa. Hämta upp barnen och Oscar vill absolut fixa en pj-macka (peanut butter and jelly). Kan själv! Jättestolt när han fixar själv, såklart. 

Legolek är det bästa vi vet. Oscars söta fötter är såklart ännu bättre! Så söta fortfarande ;-)


John tog Vera efter jobbet för de båda behövde klippa sig. På Veras begäran: hon ville klippa av en decimeter eller två! "Då vet vi inte vem Vera är!" Säger Oscar när han får höra att hon klippt kort, haha

Men så härligt och fräscht att klippa av hennes slitna hår! Vackra Vera.

1

Bättre väder

Det är vi glada för.