All about Hamilton

Jag saknar min fantastiska Buddha i Sverige så mycket. Jag saknar min familj, min släkt, saknar släktmiddagar och vänner. Vår lilla nya Hamilton ger oss en pytte liten puzzelbit extra som familj. Och han är fantastiskt vacker.


Hamilton ogillar vatten. Han är en Jindo mix. Inte visste vi att vi skulle skaffa en Koreansk ras 😳

Läs om rasen "Jindo"; det är Hamilton. Skyddare av familjen, vakt och jagande hund, en supersmart ras och inte kärleksfull alls mot främlingar.
Han lärde sig sitta, tass och ligg på en dag. Att "snurra" nästa dag. En intensiv men bra hund inomhus. Dock har vi en liten kanin som typiskt nog måste vara runt vår husknut på kvällarna vilket gör Hamilton något stressad och vill jaga på kvällspromenaden... Hamilton är som en katt på dagarna eftersom han jagar små ödlor som katter jagar möss! Inget fel med det egentligen. Hade jag lagt samma energi på Hamilton som jag la på Buddha hade han varit ett skolexemplar.
Hamilton hade varit superskarp på jakt och lydnad. Att han inte är en social innebär att han inte alls har intresse av att få klappar av några andra än oss. Då går han ifrån. Men han är aldrig elak eller orolig. Vi har haft mycket socialträning med honom och det är bra. Han är bara 9 månader och haft en grannpojke som är autistiskt och som vill krypa nära Hamilton i två timmar och det gick oväntat bra 😊
Appropå jakt: ikväll var det en groda som tog all fokus:

😜
1
Betty

Han är så fin! Lille hampan 😀