Måndag morgon

Så var det måndag och skolstart för Vera igen. John, jag och Oscar snurvlar och hostar fortfarande, morgonen är alltid värst. Vera däremot var som en lärka när hon gick till skolan. Redo för mer aktiviteter. "Hoppas vi har något project i skolan" säger hon i bilen ;-)
Vädret är vackert nu. Men kyligt på morgonen.
Låter konstigt men man vänjer sig snabbt med riktigt varma temperaturer när man bor här. Jag huttrar och hämtar fleecefilten. Kollar temperaturen och den står på 18 grader...

1:a adventPumpapaj och kalkonrester hela helgen :-)
Oscars favoritplats just nu att leka på, precis utanför buren. Och rycka plad från buskarna att göra täcken till leksakerna...
Många grannar som är ute och får upp sin juldekoration på husen idag. Vi gjorde ju vårt en vecka tidigt vilket är skönt nu ;-)
Bus 1 och bus 2 på andra sidan nätet...

1

Picknick i parken

Igår eftermiddag träffade vi upp några grannar i parken. Barnen springer runt på gräsmattan och leker. Precis som det ska vara.
Vinden var frisk och skön men att sitta med en förkylning några timmar i det svala gjorde inte att min förkylning känns bättre... Blev värre helt klart. Långsam start på lördagen.
1