Redo för kamp med allt läskigt

Efter frukost gick jag och barnen ut. Jag ville plantera om gräsbuskarna på framsidan till baksidan och istället planera ner blommbuskar på framsidan runt lyktstolpen. MEN det är med hatkärlek jag gör det. Gillar att det blir fint, ogillar verkligen allt vad kryp och naturligt djurliv heter. Så med stövlar och långärmad tröja och handskar attackerar jag rabatten. 
Och med taktiken att vara snabbt och inte titta så mycket. Haha. Sarah-taktik. Men djuren är verkligen läskiga här i Florida!! Allt funkade ganska bra. Tills jag var mot slutet och drog upp sista busken- då hoppar paddan fram. Shit vad jag skrek! Alla grannar måste ha undrat vad som hände, inklusive mina barn som stirrade på mig... Men nu är det gjort. Hoppas allt jag planerade tar sig.
Före:
Efter:
Blir fint när buskarna blommar.

Samlar gräset på raden framför poolen istället:


In och hoppa i poolen. Kryper på hela kroppen!
2

Bröllopsdag

Vi åkte till Polo Grill här nära oss igår kväll. Väldigt trevligt och mysigt att komma ut ibland. Barnen börjar bli så stora så de kan sitta stilla ett tag också (tack vare böcker, leksaker och mobiler...)
Varm och vacker kväll

30 Juli

Efter frukost, lite morgon tv och sen kläder på, så hade vi "skola" här hemma. Vera sken upp. Lät nog kul... En lek helt enkelt!
Började skriva på tavlan och repetera bokstäverna. Sen skriva i boken.
Oscar hänger med ganska bra. Men tittar man bort några minuter för länge målar han på väggarna! Tokig blir jag! Hjälper heller inte hur mycket man blir arg på honom. Det måste liksom göras tydligen...
Innan lunch blev det bad i poolen. 

Visst är mina gräsbuskar fina? Dock måste de klippas varje vecka! Växer som ogräs. Kanske är ogräs? Haha

John och jag har bröllopsdag idag förresten! För tre år sedan gifte vi oss i Göteborg. Den dagen var faktiskt nästan lika varm som idag här i Florida! Lustigt. Var en varm och väldigt rolig dag! Får se om vi hittar på något mysigt efter John jobbat klart idag. Jag skulle vilja komma från huset och ta ett glas vin på vårt Main Street. Får se om John tänker överraska mig... ;-)
John - Oscar - Sarah - Vera
3