Egentid i 3 timmar

Idag hade John barnen i ca tre timmar. På den tiden han jag med mycket - självklart. Det var vår helg på att städa förskolan, så ägnade en timma där. Efter det till Frölunda Torg för att kolla lite nya kläder för olika kommande sammanhang. Sen tillbaka till familjen. Men framförallt körde jag bil själv med hög musik (och hög hastighet. Det hör ihop). Älskar att köra bil. Det är väl som många som joggar säger att det rensar tankarna, så är det för mig med bilkörning. Fast ett bekvämare sätt dessutom ;-)
Nämen, är inte det vår bil? Kul...
Vi väntar igen på nya foton från husbygget. Hoppas på ikväll!
1

Som en liten kamin

Idag regnar det. Mysigt att höra droppandet från sängen. Vera har gått ner med John för frukost. Oscar sover på mig. Natten var lite stökig då han haft feber och yrat en del. Antingen är det fler tänder på gång för han har börjat dregla igen, eller så är det biverkningar från vattkopporsprutan. Eller båda orsakerna. Han är hängig iaf.
Idag kommer snälla mamma och hjälper mig att storstäda här hemma. Ska bli så skönt att få gjort en ordentlig skurning nu när frakten har gått.
Oscar
1

ZZZ...

Nu är vårt liv i 40 lådor och i någon annans händer (haha, lät dramatiskt det). I alla fall. Luften har gått ur mig totalt ikväll. Vill lägga mig och sova nu. Hoppas någon av barnen kan tänka sig att följa med så jag kan få sova.
 
2